Willem Brons piano zondagmiddag 14 februari uitgesteld naar een nog onbekende datum

 

Dit concert is uitgesteld naar een nog onbekende datum.

Bijna vijftig jaar lang leidde hij met een groot pedagogisch talent verschillende generaties pianisten op. Daarnaast gaf hij veel masterclasses en nam hij plaats in jury’s van belangrijke internationale concoursen. Hij is daarmee van onschatbare waarde geweest voor de pianomuziek in het algemeen en het voor het Conservatorium van Amsterdam in het bijzonder. Naast talrijke recitals heeft hij opgetreden met vele beroemde orkesten en heeft hij samengewerkt met grote dirigenten in binnen- en buitenland.

Dagblad De Gelderlander, 05-09-2003: “Willem Brons is allesbehalve een klavierleeuw. Hij is eigenlijk helemaal geen pianist in de strikte zin van het woord. Hij is een groot musicus. Virtuoze stukken zijn aan hem niet besteed. Hij is in de eerste plaats op zoek naar de essentie van de muziek en dat maakt een bezoek aan een van zijn concerten tot een bijzondere ervaring.”

Dit is een zondagmiddagconcert

NB Zolang de corona maatregelen van toepassing zijn worden de concerten gesplitst in twee concerten van 1 uur.
De concerten zijn om 14 uur en 16 uur. In beide concerten wordt hetzelfde programma uitgevoerd. Zodra de maatregelen niet meer nodig zijn wordt dit weer een concert dat om 14:30  uur begint. Uw gekochte kaartje blijft dan geldig !

Het programma van een uur bestaat uit :

  • J.S. BACH               Orgelkoraal Nun Komm’ der Heiden Heiland BWV 659
  • W.A. MOZART         Sonate in C groot K.V.330
  • F.SCHUBERT           Sonate in A groot D959  gecomp. 1828

 

 

Direct bestellen