Concerten seizoen 2020 – 2021

2 april 2020
Geen reacties

CruquiusConcerten gaan door in

Kunstfort bij Vijfhuizen

seizoen 2020 – 2021

Beste Concertbezoeker,

In het afgelopen seizoen vonden de CruquiusConcerten plaats het Kunstfort bij Vijfhuizen.

21 maart zou het laatste concert zijn van dit seizoen, maar door de uitbraak van het coronavirus kon dit concert niet doorgaan. Wij gaan echter wel door !

De stichting heeft de musici van het concert van 21 maart deels gecompenseerd en we hebben afgesproken dat het concert wordt toegevoegd aan het seizoen 2020 – 2021. Dit gebeurt op zaterdag 16 januari 2021. De kaarten van 21 maart jl. zijn ook geldig voor dit concert. De bezoekers ontvangen, zover mogelijk, ook apart hiervan bericht.

Ondanks de coronacrisis, die voor veel musici een dramatische tijd is, zijn we blij dat de Stichting CruquiusConcerten voor de zeventiende keer opnieuw een mooi afwisselend programma heeft kunnen samenstellen voor seizoen 2020-2021.

Ook deze keer zijn we er in geslaagd nationaal en internationaal vermaarde musici te contracteren die graag in het Kunstfort een concert willen geven. Zowel pers als publiek zijn enthousiast over het programma, de keuze van topmusici en de akoestiek op locatie. De interactie tussen publiek en musici maakt ieder concert weer tot een bijzondere ervaring.

Voor het eerst vindt er dit jaar een aantal concerten op zondagmiddag plaats.
De zaal is voor publiek geopend een half uur voor aanvang van het concert.
Mochten op het moment van uitvoering de coronamaatregelen nog van dien aard zijn dat er aanpassing nodig is, dan laten we u dat zo spoedig mogelijk weten. Het kan zijn dan de concerten worden gesplitst in twee concerten van 1 uur. De aanvangstijden worden dan ook aangepast.

Voor het seizoen 2020 – 2021 hebben we (onder voorbehoud) de volgende concerten gepland. Deze data kunt u in uw agenda noteren.

Wij wensen u goede gezondheid en hopen u in het nieuwe seizoen weer te mogen begroeten.

 

Peter Mookhoek, Guusta Mathlener-Stoll, Ingrid Elsing, Jeroen Klemann