Concert 21 maart 2020 gaat niet door ivm corona uitbraak.

Beste Concertbezoeker,

In het afgelopen seizoen vonden de Cruquiusconcerten plaats in de tot concertruimte omgebouwde loods van het Kunstfort te Vijfhuizen.

21 maart zou het laatste concert zijn van dit seizoen, maar door de uitbraak van het corona virus staat sinds 15 maart het sociale leven in Nederland tijdelijk stil.

Helaas is het gevolg dat het laatste CruquiusConcert van het seizoen 19/20 in het Kunstfort bij Vijfhuizen niet door kan gaan. Voor de gezondheid van publiek, artiesten en medewerkers zijn Kunstfort bij Vijfhuizen en Restaurant ’t Fort gesloten. De musici en organisaties vinden dit heel jammer maar ook noodzakelijk.

We vragen uw begrip voor de impact op de Stichting Cruquius Concerten die dit besluit met zich meebrengt. We houden u op de hoogte over de afhandeling wat betreft de reeds gekochte kaarten. De stichting Cruquius Concerten, de musici en het Kunstfort zijn in gesprek over een verplaatsing van het concert naar het nieuwe seizoen 20/21. De stichting gaat ook hard aan de slag om in het nieuwe seizoen nieuwe concerten voor u te organiseren.

Graag tot ziens bij de start van het nieuwe seizoen Cruquius Concerten op zaterdag 19 december in Kunstfort bij Vijfhuizen.

Zippora Elders, namens Kunstfort bij Vijfhuizen

en

Peter Mookhoek, Guusta Mathlener-Stoll, Ingrid Elsing, Jeroen Klemann namens Stichting Cruquius Concerten