Komende Concertenkaarten

De toegangsprijs is voor alle concerten € 23,= Kaarten kunt u online reserveren zie menu
Ook kunt u kaarten kopen bij de kassa van Schouwburg De Meerse te Hoofddorp. U krijgt uw kaarten direct mee. U kunt ook telefonisch reserveren via de kassa van De Meerse: tel.nr. 023 – 5563700.

Mochten er op de avond van uitvoering van een concert nog kaarten beschikbaar zijn, dan zijn deze vanaf 19:30 uur aan de zaal zelf verkrijgbaar. Omdat het aantal plaatsen in de zaal beperkt is, is de kans hierop klein. Wij raden u aan tijdig kaarten te kopen.

Als concerten zijn uitverkocht kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen. Er is een mogelijkheid voor mensen met een rolstoel.

Aanvangstijden.
Alle avondconcerten beginnen om 20:15 uur, zaal open om 19:30 uur Alle zondagmiddagconcerten beginnen om 14:15 uur. Eventueel wordt dit ivm coronamaatregelen aangepast, er zijn dan twee concerten van 1 uur met aangepaste aanvangstijden.

KunstFort bij Vijfhuizen
Fortwachter 1
2141 EV Vijfhuizen

Bus: lijn 300 bushalte Vijfhuizen (500 meter lopen)

Parkeren;
Dit kan voor 40 auto’s op het terrein direct naast het fort. Verder is er op 500 meter een grote parkeerplaats de Groene Weelde Herdenkingsbos. (Spieringweg 536 Vijfhuizen). Bent u goed ter been gun dan de parkeerplaatsen direct naast het Kunstfort aan degenen die dit minder zijn.

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van de concerten, dan kunt u zich aanmelden voor de elektronische nieuwsbrief via ons contactformulier. U ontvangt dan ook voor ieder concert een uitgebreide programmabeschrijving.