Komende Concerten


Geen concerten


Osiris Trio
Osiris Trio05/03/2022

kaarten

De toegangsprijs is voor alle concerten € 23,= Kaarten kunt u online reserveren zie menu
Mochten er op de avond van uitvoering van een concert nog kaarten beschikbaar zijn, dan zijn deze een half uur van te voren aan de zaal zelf verkrijgbaar. Omdat het aantal plaatsen in de zaal beperkt is, is de kans hierop klein. Wij raden u aan tijdig kaarten te kopen.

Als concerten zijn uitverkocht kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen. Er is een mogelijkheid voor mensen met een rolstoel.

Aanvangstijden.
Zoals de situatie nu is (oktober 2020) zullen de concerten gesplitst worden in twee concerten van 1 uur zonder pauze. In de avond om 19:00 uur en 21:00 uur, in de middag om 14:00 uur en 16:00 uur.
De kaartverkoop gaat in het najaar van start als er meer duidelijkheid is of de concerten in deze vorm door kunnen gaan.

KunstFort bij Vijfhuizen
Fortwachter 1
2141 EV Vijfhuizen

Bus: lijn 300 bushalte Vijfhuizen (500 meter lopen)

Parkeren;
Dit kan voor 40 auto’s op het terrein direct naast het fort. In de directe omgeving is verder voldoende parkeergelegenheid op loopafstand. Bent u goed ter been gun dan de parkeerplaatsen direct naast het Kunstfort aan degenen die dit minder zijn.

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van de concerten, dan kunt u zich aanmelden voor de elektronische nieuwsbrief via ons contactformulier. U ontvangt dan ook voor ieder concert een uitgebreide programmabeschrijving.